вівторок, 29 березня 2011 р.

Гарбузовий хліб "Руде сонечко"


Дуже смачний хліб. Смак нагадує Великодню паску. Солодкий, з горіхами і сухофруктами.  Варто спробувати!
 

       ПРОДУКТИ:
  • 1 склянка вареного гарбузового пюре,
  • 4 ст.л. сметани,
  • 1 яйце,
  • 5 ст.л. цукру,
  • 20г живих дріжджів,
  • 1 склянка манки,
  • приблизно 3,25 склянки пшеничного борошна,
  • 2 ст.л. теплої води,
  • 2 ч.л. солі,
  • 6 ст.л. олії,
  • 1\3 склянки посічених волоських горіхів,
  • 8-10 шт кураги,
  • 50г родзинок,
  • 3-4 шт. в'ялених персиків,
  • 6-7 шт. фініків.
ПРИГОТУВАННЯ:
Гарбуз відварити у невеликій кількості води. Воду злити, гарбуз потовкти до однорідної маси.


Розмішати гарбузове пюре, сметану, яйце, олію, сіль.
Додати борошно, манку, розтерті з цукром і 2 ст.л. теплої води, дріжджі. Виставляємо режим «Основний» на хлібопічці і вмикаємо.
Після сигналу додати горіхи і порізані сухофрукти.



Через 3 години смакуватимете ось таким «сонячним» хлібом.








Немає коментарів:

Дописати коментар