вівторок, 25 січня 2011 р.

Стартуємо у проекті "Сила від хліба, хліб - від землі"

Де б ви не накривали на стіл, яких би страв не наготували, всі старання будуть марні, якщо забудете про хліб. Спробуємо оцінити сонячне світло, красу землі і тепло рідного дому. Щоб ми не задумували, про що не мріяли - усьому міра хліб. В ньому основа нашого благополуччя, він - запорука усіх наших радостей і надій. Як говорили в давнину: "ЗЕМЛЯ НА ЗЕРНЯТКУ СТОЇТЬ..."
Який шлях хліба від зернини до хлібини? Чи знаєте ви, друзі, як хліб потрапляє до столу? Хліб… Ось він — свіжий, м’який, запашний — лежить на вишитому рушнику. Від нього іде запах золотої ниви, спекотного сонця, чується пісня жайворонка. Про що цей проект? Про те, що завжди було турботою і радістю людини, чому вона віддавала свій труд і талант. Про те, що для кожного з нас звичне як сонячне світло чи дихання. І таке ж необхідне. Про те, без чого не уявити ні степової далі, ні світанку, ні рідного дому, - про хліб.
Детальніше про проект.

3 коментарі:

  1. Вітання новим учасникам проекту! У вас дуже стильний, привабливий блог!

    ВідповістиВидалити
  2. Ірино Миколаївно, чудова та змістовна зроблена робота.Намагаюся вчитися у Вас, але не все ще вдається.Здоров'я, творчості, натхнення!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже вдячна за змістовну роботу!

    ВідповістиВидалити