Дуже смачний хліб. Смак нагадує Великодню паску. Солодкий, з горіхами і сухофруктами. Варто спробувати!
ПРОДУКТИ:
- 1 склянка вареного гарбузового пюре,
- 4 ст.л. сметани,
- 1 яйце,
- 5 ст.л. цукру,
- 20г живих дріжджів,
- 1 склянка манки,
- приблизно 3,25 склянки пшеничного борошна,
- 2 ст.л. теплої води,
- 2 ч.л. солі,
- 6 ст.л. олії,
- 1\3 склянки посічених волоських горіхів,
- 8-10 шт кураги,
- 50г родзинок,
- 3-4 шт. в'ялених персиків,
- 6-7 шт. фініків.
Гарбуз відварити у невеликій кількості води. Воду злити, гарбуз потовкти до однорідної маси.
Розмішати гарбузове пюре, сметану, яйце, олію, сіль.
Додати борошно, манку, розтерті з цукром і 2 ст.л. теплої води, дріжджі. Виставляємо режим «Основний» на хлібопічці і вмикаємо.
Після сигналу додати горіхи і порізані сухофрукти.
Через 3 години смакуватимете ось таким «сонячним» хлібом.
Немає коментарів:
Дописати коментар